Observer prichádza na Mac už 24. októbra

Observer (od štúdia Bloober Team, tvorcovia Layers of Fears), cyberpunková hororová hra prichádza oficiálne na Mac už 24.10.2017. Túto správu sprostredkoval zahraničný blog MacGamerHQ.

Správa o predstavení tejto hry prichádza priamo od vydavateľa Aspyr Media, ktorý taktiež potvrdil aj verziu pre Linux s rovnakým dátumom vydania. Obidve verzie pre obidva operačné systému budú dostupné v službe Steam.

V hre Observer sa zhostíte role Dana Lazarskiho, elitného neurálneho detektíva známeho ako Observer. Ste súčasťou policajnej jednotky, ktorej úlohou je hacknúť sa a dostať sa do mysle podozrivého. V tejto budúcnosti, všetko na čo myslíte, čo cítite a čo si myslíte, môže byť použité proti vám v mene zákona. Hra sa odohráva v nie tak žiarivej budúcnosti, kde drogy, VR a neurálne implantáty ničia zvyšky preživších.

Hra už získala výborné hodnotenia od Game Informer, Gamespot alebo The Sixth Axis. Niektorí ju dokonca označujú ako najlepšiu cyberpunk hru všetkých čias. Deveoperi z Bloober Team nám už predtým predstavili skvelú a originálnu hru Layers of Fears. Nie je teda veľkým prekvapením, že Observer pokračuje v týchto stopách.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.