Nové video ukazuje progresívny postup prác v Apple Parku

Fotograf s dronom Duncan Sinfield zdieľal včera nové video na svojom YouTube kanáli, na ktorom ponúkol čerstvý pohľad na Apple Park, v ktorom sa už nachádza zopár zamestnancov a kde už mnohé budovy dostávajú svoj tvar.

Už dva roky nám Sinfield prináša originálne videá na ktorých natáčal pokroky stavebných  a time lapse videá Apple Parku, vtedy známeho ako “Apple Campus 2”. Každý mesiac sme tak mali možnosť vidieť ako práce pokračujú. V najnovšom videu nám Sinfield poskytuje pohľad na progresívny stavebný pokrok, ktorý si môžeme všimnúť vo vo výrazných pokrokoch vo vysádzaní stromov a ďalšej zelene. Diváci si môžu taktiež všimnúť aj hlavné átrium Apple Parku.

Môžeme poznamenať, že toto video nám poskytuje najčistejší a najkvalitnejší pohľad na Steve Jobs Theater. Sinfield si dal tú námahu, a vytvoril fotografie hlavného átria, keď slnko zapadlo a átrium sa rozsvietilo. Vo videu si môžeme všimnúť aj lobby, vďaka celosklenenej konštrukcii, ktorá poskytuje 360 stupňový pohľad na Apple Park. Na obidvoch stranách lobby sú dané sklenené schody, ktoré vedú do podzemného auditória, kde bude Apple hostiť ďalšie eventy.

Vo videu z minulého mesiaca od Matthew Robertsa, mal Steve Jobs Theater niekoľko okenných krytí a výstavbové nástroje uložené vnútri. To znamená, že Apple veľmi rýchlo pokročil s výstavbou budovy. Spoločnosť musí ešte oficiálne oznámiť, kedy sa bude otvárať nové auditórium, avšak očakávaný čas je niekedy neskôr v jeseni.

Steve Jobs Theater je aktuálne budova s najväčšou voľne stojacou karbónovou strechou a zároveň je jednou z najvyšších budov v celom 175 akrovom kampuse. Keď Apple oznámil oficiálny názov parku vo februári spolu s novým názvom pre auditórium, sa generálny riaditeľ Tim Cook vyjadril k menu Steve Jobs Theater. “Stevova vízia Applu nás bude sprevádzať ešte dlho. Chcel, aby sa Apple Park stal domovom inovácie pre generácie, ktoré prídu”.

 

komentár
  1. Nemozem si pomoct ale je to stále furt stavenisko. je to také ehm, jak za socializmu, velkohubé vyhlasenia ze kedy to otvoria, meskajú uz s tým minimálne pol roka, cesty nedokoncené, stromy by som bral ze budu osádzat postupne je to len predsa mnozstvo zelene, ale to okolo-proste radsej nech nic nezverejnuju a az to bude ok tak potom. Co viem tak uz boli aspon 3 termny ze sa tam idu stahovat zamestnanci. Zatial sa len vybaluju skatule.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.