Nadchádzajúci iPhone pravdepodobne nebude disponovať zadnou TrueDepth kamerou

Podľa spoľahlivého analytika Ming-Chi Kua Apple pravdepodobne nerozšíri TrueDepht systém pre Face ID a Animoji na zadnú kameru nadchádzajúcich iPhonov (2018).

Vo výskumných poznámkach KGI Securities Kuo tvrdí, že 3D rozpoznávacie schopnosti iPhonu X majú približne ročný náskok oproti Androdiovým smartfónom. Z toho dôvodu si Kuo myslí, že Apple sa bude pri predstavení ďalšieho iPhonu sústrediť predovšetkým na zaistenie dostatočných zásob a včas doručených objednávok.

Na základe vyššie uvedených predpokladov neočakávame 2H18F iPhony disponujúce zadnou TrueDepth kamerou alebo technológiou 3D sensing, čo je aj v rozpore s očakávaním trhu. I keď súhlasíme, že TrueDepth kamera na zadnej strane by vylepšila zážitok z rozšírenej reality, musíme podotknúť, že Apple musí rýchlo vyriešiť dva problémy, pokiaľ chce do 2H18F iPhonov zapracovať zadnú TrueDepth kameru/3D sensnig technológiu. Tými dvoma problémami sú : 1.) Vývoj UI a ARKitu a jeho ekosystému (na čo bude potrebný čas) a 2.) dosiahnutie stabilných a včasných dodávok, nakoľko si TrueDepth kamera vyžaduje vyššie technologické požiadavky.

I keď sa pravdepodobne nedočkáme nových iPhonov so zadnou TrueDepth kamerou, Kuo verí, že prinesú iné technologické vychytávky, aby prilákali zákazníkov.

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.