Microsoft predstavil To-Do, nástupcu aplikácie Wunderlist

Takmer pred dvoma rokmi Microsoft odkúpil nemecký vývojársky tím za populárnou aplikáciou Wunderlist. Teraz predstavil nástupcu, ktorý ju postupne nahradí.

To-Do je inteligentný task manažér, ktorý sa snaží uľahčiť plánovanie vašeho dňa pomocou algoritmov a odporúčaní. Podobne ako pri Wunderliste si môžete vytvoriť zoznamy úloh pre domov, prácu, či nákup potravín a priradiť k nim pripomienky, dátumy a poznámky.

To-Do má za cieľ zjednodušiť tento proces a každé ráno vám tak zobrazí prázny zoznam, do ktorého si doplníte veci, ktoré chcete dnes splniť. Po kliknutí na ikonu žiarovky v rohu sa vám zobrazia nesplnené úlohy z predošlého dňa a taktiež rôzne návrhy závisiace od času dňa a iných okolností. Okrem toho je To-Do plne integrovaný so službou Office 365 a Outlookom. Ako aplikácia vyzerá v praxi si môžete pozrieť na videu nižšie.

Za novou službou od Microsoftu stojí a v budúcnosti bude stáť tím Wunderlistu, čo to však znamená pre ich pôvodný produkt? Do To-Do budú postupne pribúdať nové funkcie, ktoré zatiaľ neobsahuje – menovite napríklad zdieľanie zoznamov, aplikácie pre Mac a iPad a hlbšia integrácie so službami spoločnosti. Následne by mala aplikácia úplne nahradiť Wunderlist. Konkrétny dátum však Microsoft neuvádza.

To-Do je momentálne vo fáze testovania ako Preview, no vyskúšať si ho môžete už teraz. Dostupný je zadarmo pre iPhone, AndroidWindows, a taktiež ako webová verzia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.