Manažér Apple Mail tímu odchádza pracovať na aplikácii Spark

Readdle, tvorca mailového klienta Spark, práve najal hlavu emailovej divízie v Apple.

Terry Blanchard pracoval ako prevádzkový manažér pre Apple Mail uplynulých šesť rokov a na starosti mal používateľské rozhranie a vývoj vstavanej aplikácie pre iOS a macOS.

Blanchard teraz odchádza do ukrajinského štúdia Readdle, ktoré je okrem nového mailového klienta známe predovšetkým profesionálnymi aplikáciami pre iOS ako Scanner Pro, Calendar 5 a PDF Expert. Viesť bude svoj vlastný tím inžinierov v Silicon Valley, podľa jeho LinkedIn profilu je v Readdle “vice president of engineering”.

Spark – jeden z najlepších emailových klientov prichádza aj na Mac

Spark je relatívnym nováčikom na poli inteligentných mailových klientov. Jeho cieľom je redefinovať “budúcnosť emailu” a jednou z hlavných predností je okrem krásneho dizajnu inteligentná schránka, ktorá triedi poštu do kategórií podľa ich odosielateľa a dôležitosti. Viac o aplikácií si môžete prečítať v našom krátkom článku.

Spark je dostupný zadarmo pre Mac, iPhone, iPad a Apple Watch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.