iPhone X patrí medzi 25 najlepších vynálezov roku podľa magazínu TIME

TIME vydal zoznam 25 najlepších vynálezov roku 2017. Nájdeme v ňom aj vlajkovú loď od Applu.

iPhone X je podľa Time magazínu je “najsofistikovanejším smartfónom na svete”, za čo môže predovšetkým futuristický systém odomykania v podobe Face ID. A aj keď priznáva, že väčšina funkcií sa už v minulosti objavila na telefónoch od Samsungu a LG, neodradilo ich to od zaradenia najnovšieho iPhonu k najlepším vynálezom roka.

Aj keď so zoznamom asi nebude súhlasiť každý. Okrem technologických hračiek ako iPhone X a Nintendo Switch, elektromobilu Tesla Model 3, či vesmírnych sond od NASA, sa na ňom objavili nové tenisky od Adidasu, smart šálka na kávu a v neposlednom rade aj hit tohto leta, Fidget Spinner.

Celý zoznam si môžete pozrieť na stránkach time.com.

komentár
  1. Po nekonecnom cakani na predrazeny iPhone X som kupil Samsung Galaxy A5 2017 za 170eur u operatora (plna cena okolo 275 na trhu) + vykonnu 128GB pamatovu kartu za 52Eur (lebo phone ma 32GB internal flash) a po mesiaci pouzivania s Macom by som teda nemenil za iPhone ani nahodou. Napriklad app Lokus s aktualnymi turistickymi Freemap.sk mapami + vrstva lesnych ciest na iPhone nie je mozne momentalne + ovela tvarnejsie prostredie + teraz uz aj vyborna suhra s Macom + rovnake appky su tu lacnejsie. Super AMOLED display 5.2″, 3Gb RAM, Octacore 1.9Ghz, vyborna Face kamera, 3000mAh baterka – vydrzi 2 dni. Neni co riesit IMHO pokial needitujete media a nehrate hry na tom.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.