iPhone SE čaká mierny upgrade, má byť dostupný už budúci rok

Väčšina správ o novom iPhone sa zameriava na tohtoročný iPhone 8, málokedy sa však stretneme so správou o inom zariadení. Teraz sa však pripomína iPhone SE – a ak sú správy pravdivé, tak už budúci rok dostane upgrade.

iPhone SE by mal ponúknuť len decentný upgrade, ktorý prinesie procesor Apple A10. Takáto správa prekvapí, zvlášť keď súčasný model ponúka hardvér na úrovni iPhonu 6s a teda v čase uvedenia išlo o hi-end smartfón. Sľub, že Apple prinesie top výkon do 4″ tela, sa tak zrejme druhýkrát nezopakuje.

Nový model má tiež ponúknuť objemnejšiu batériu s kapacitou 1700 mAh. Nie je to veľký upgrade, len nejakých 5%. iPhone SE však ponúka viditeľne vyššiu výdrž batérie oproti ostatným modelom a je možné, že v tradícii bude pokračovať aj jeho nástupca. Ďalej by mal ponúknuť nepatrne väčší, 4.2″ displej a začne sa predávať v Indii. To až tak neprekvapí vzhľadom k tomu, že Apple chce vstúpiť na tamojší trh a že sa zariadenie bude vyrábať pravdepodobne vo fabrikách Wistronu v krajine.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.