iOS 11 je už nainštalovaný na vyše polovici zariadení

Podľa štatistík zverejnených minulý týždeň je iOS 11 nainštalovaný už na 55 % iOS zariadení. Stalo sa tak mesiac po jeho uvedení.

Rozšírenie iOS 11 je podstatne pomalšie ako minulý rok pri čísle 10, za čo môže zrejme veľké množstvo bugov, ktoré nová verzia priniesla. Vyše mesiac po jej sprístupnení však čísla pomaly rastú.

Po prvom týždni si iOS 11 nainštalovala približne štvrtina používateľov systému, po dvoch týždňoch to bolo takmer 40 %. Podľa údajov od spoločnosti Mixpanel sa minulý štvrtok toto číslo navýšilo a prekročilo onú magickú hranicu 50 %. V čase písania článku je iOS 11 nainštalovaných na 55,89 % zariadení, iOS 10 ešte používa 35,37 % a zvyšok tvoria staršie systémy s 8,74 %.

Podiel iOS 11 by mal ďalej rásť s príchodom prvej väčšej aktualizácie v podobe iOS 11.1, ktorá prinesie niekoľko nových funkcií, no predovšetkým veľmi potrebné opravy chýb.

komentáre
  1. A kolko ludi by chcelo vratit na iOS10 z 11??
    V mojom okruhu je to cca 10ludi!!! :(
    ja som neupgradoval, a ani tak nespravim… (do kupu noveho iPhone, co tak skoro asi nebude)

    0
    0
  2. ja by som sa nechcel vracat, treba ist len v pred a nebyt pozadu, inac povedane kracat s dobou a udrziavat si technologicku gramotnost, inac bude tazko v starsom veku..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.