Apple vydal třetí opravnou verzi iOS – 11.0.3

Apple dnes vydal už třetí malou aktualizaci systému iOS 11 – nyní verze 11.0.2. Dočkali jsme se jí zhruba jeden týden po vydání předchozí malé aktualizace 11.0.2. Tato aktualizace opravovala chybu, která způsobovala nesprávné fungování horního sluchátka na některých iPhonech 8. Vůbec první verze iOS 11 pro veřejnost vyšla ani ne před měsícem.

Aktualizaci iOS 11.0.3 si můžete stáhnout samozřejmě zdarma na všech kompatibilních zařízeních a to velice jednoduše přímo v aplikaci Nastavení. Stačí jít do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a zde by se aktualizace měla zobrazit.

Verze 11.0.3 opravuje některé chyby, které byly nalezeny od vydání předchozího 11.0.2. Podle poznámek Applu k vydání této verze opravuje aktulizace chyby vztahující se k haptické odezvě a k touchscreenu.

  • Opravuje problém, pri ktorom na niektorých zariadeniach iPhone 7 a 7 Plus nefungovala zvuková a haptická odozva
  • Rieši problém, pri ktorom nereagoval dotykový vstup na displejoch niektorých iPhonov 6s, ktoré neboli opravené použitím originálnych súčiastok od Apple
komentárov
  1. No na 5s vsetko spomalene, strasne dlha odozva pri otvarani aplikacii. Baterka napr. 60 % zafuka vetrik a phone sa vypne, no strach a hroza.

    0
    0
  2. Mám iphone 7 256g a pocelý čas som mal nainštalované všetky beta verzie.Všetko v pohode až pri dvoch posledných mi začal mrznúť systém problém aj s reštartom.Keď bola oficiálna verzia tak airpods dosť čsto vypadávali pri tel.hovoroch.Tak že zatiaľ žiadna sláva.

    0
    0
  3. Mám iphone 6 .Problém začal s iOS 11 so zobrazovaním môjho čísla a nepomohli ani opravné aktualizácie. Same sa to vypína.
    Syn má iphone 5 a pri nabíjaní sa vždy vypne aj keď má 60%.

    0
    0
  4. Iphone 7 , mam pocit ze je pomalsi, Ked vytiahnem to nove ovladacie centrum a vypnem wifi a bluetooth a nasledovne otvorim nastavenia tak ostane to zapnute nadalej coz by sa to malo vypnut a dalsia vec je ze uroven hlasitosti zvonenia sa da zmenit uz len v tych nastaveniach a nepamatam sa zeby to takto bolo aj pred aktualizaciou lebo som to nepouzival

    0
    0
  5. Som maximálne vytočený z toho čo Apple teraz vypustil von za aktualizáciu! Strašne to seká, vypína aplikácie, nereaguje a mnoho dalších. Posledný zakúpený IPhone..

    0
    0
  6. Doteraz som bol spokojny a iphone som chvalil.
    Pokial neprisla verzia 11.
    Ani po oprave na 11.0.3 mi iphone nefunguje poriadne, mrzne,seka, klavesnica pri niektoryh aplikaciach nefunguje, mobil je spomaleny nehovoriac o otacani obrazovky ked zostava zaseknuta a vypnut ide len po zatvoreni aplikacie pri najhorsom uz ked nepomaha ani to musi sa mobil uzamknut.
    Odomykanie nefunguje poriadne na odtlacok vela krat pyta heslo.
    Cela 11 ios uplne zla.
    Iphone je cenovo drahy nemoze sa stat ze taketo nieco pustia do sveta.
    V rodine ich mame vsetci kazdemu blbne.
    U mna iphone sklamal po 4 rokoch pouzivania tejto znacky .

    0
    0
  7. Mam IPhone 7+ a tiez som velmi sklamana, doteraz som nemala ziadne problemy az po spusteni verzie 11.0.2 a teraz 11.0.3 je to otras. vyskytuju sa u mna takmer vsetky problemy spomenute vyssie (najviac ma vytaca samozapinanie CLIRKA a nastavnie wifi+bluetooth), taktiez mrzne, otacanie obrazovky – otras, prestava mi fungovat aplikacia Fitbit, s ktorou doteraz nebol ziadny problem. Dufam, ze to dalsou aktualizáciou bude lepsie, lebo Apple tymto velmi sklamal

    0
    0
  8. A dalšia nemilá vec ktorá prišla z aktualizáciou na ios11 je že Apple zrušil možnosť pridávania si vlastného zvonenia nakoľko v itunes už chýba možnosť vloženia a hneď mi to aj vymazalo uložené vlastné zvonenia ,ktoré boli pridelené k určitím kontaktom. ( po aktualizacii iTunes 12.7.1.14)
    Dajú sa vložiť zvonenia ,ale všetko len už za peniaze. A vypinanie wifi a bluetooth cez nastavenia aby človek ušetril nie kapacitne najlepšiu batériu je tiež krok späť. Takto som si najnovší ios nepredstavoval…. ????

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?