Druhá generácia Pokémon GO štartuje tento týždeň a prináša veľké zmeny

Zima pomaly ustupuje a to je zrejme pravý čas na to, aby sme začali znovu tráviť viac času vonku. Motivátorom môže byť opäť Pokémon GO, ktoré sa už tento týždeň rozšíri o viac ako 80 nových pokémonov a ďalšie novinky.

Hra obdrží ďalších pokémonov z Johto regiónu, ktorý sa objavil v hrách Pokémon Gold a Pokémon Silver. Táto generácia so sebou priniesla množstvo úplne nových pokémonov, ako aj rozšírila prvú generáciu o nové výviny. Špeciálnou novinkou sú potom Baby-Pokémoni, ktorí sú vlastne mláďatami a dajú sa vyliahnuť z vajíčok. Okrem toho, že je možné, že sa zvýši šanca na vyliahnutie práve takých pokémonov, však nový update prinesie aj ďalšie veľké novinky.

Druhotné evolúcie, teda evolúcie pokémonov z prvej na druhú generáciu, budú potrebovať špeciálne itemy. Pôjde o evolučné kamene, ktoré sa budú dať nájsť na Poké-Stopoch. Na nich bude možné dostať aj dve nové berries, Nanab a Pinap. Nanab spomalí pohyby pokémona, takže sa bude dať ľahšie chytiť. Pinap pre zmenu zdvojnásobí počet candy počas ďalšieho pokusu o chytenie pokémona.

Hra tiež trochu zjednoduší chytanie pokémonov, pribudne nové tlačidlo pre rýchlu zmenu pokéballov a výber Berry, bez nutnosti pohybovať sa v inventári. No a nakoniec hra prinesie úplne nových avatarov a rozširenú ponuku oblečení pre avatarov, teda väčšie možnosti customizácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.