Budúci týždeň plánuje Apple aktualizovať predajne po celom svete

Apple pomaly pretvára svoje oficiálne predajne na nový dizajn, ktorý má na svedomí Jony Ive. Budúci týždeň by mali byť vizuálne jednotné už všetky.

Veľkými renováciami v uplynulých mesiacoch prešli mnohé Apple Story. Priestranný a svieži vzhľad s obrovskými sklenenými panelmi, živými rastlinami a veľkoplošnými obrazovkami dostali napríklad vlajkové predajne v San FranciscuLondýne, Apple však stále vo veľkom renovuje a taktiež otvára nové lokácie.

Galéria: Renovovaný Apple Store na londýnskej Regent Street

Po celom svete už nájdeme celkom 35 predajní novej generácie, aj zvyšných vyše 400 by sa však malo čoskoro zmeniť. A aj keď zmeny nebudú také výrazné, väčšina starších a menších obchodov sa výzorovo priblíži tým novým. Stať by sa tak malo už budúci týždeň, v noci z utorka na stredu.

Čo konkrétne sa zmení, zatiaľ nevieme, minimálne však môžeme očakávať nový nábytok a zeleň. Podľa MacRumors taktiež z predajní zmizne veľké množstvo vystaveného príslušenstva, stále však bude dostupné na predaj – budete si ho len musieť vypýtať od predavača. Príslušenstvo by mal nahradiť priestor zvaný Avenue, kde po novom nájdeme miesta na sedenie a viac produktov na skúšanie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.