Apple zdarma opraví Apple Watch (prvú generáciu) s odlepenou zadnou stranou

Ak máte prvú generáciu Apple Watch s oddeleným/odtrhnutým/uvoľneným zadným krytom, Apple alebo poskytovateľ Apple autorizovaného servisu podľa interných obchodných podmienok zdarma opraví vaše zariadenie.

 

Apple teraz rozšíril záruku na tri roky od pôvodného dátumu kúpy. Ak ste si napríklad kúpili Apple Watch v apríli 2015, budú v záruke až do apríla 2018.

Apple zistil, že za určitých podmienok na niektorých zariadeniach Apple Watch (1. generácia) sa môže oddeliť zadná strana z tela zariadenia. Apple bude túto chybu opravovať zdarma. Apple taktiež autorizoval pokrytie záruky na 3 roky od dátumu kúpy zariadenia.

Záruka a oprava sa vzťahuje na všetky generácie Apple Watch vrátane edície Sport a modely Hermes. Záruka platí aj keď už pôvodná skončila prípadne aj keď skončila predĺžená AppleCare. Zákazníkom (na Slovensku) stačí zájsť ku našim APR aby mohli zariadenie reklamovať. Niekoľko užívateľov zdieľalo fotky Apple Watch s odlepenou zadnou časťou na Apple Support Communities, Twitteri a ďalších stránkach. V mnohých prípadoch sa táto chyba prejavila, keď užívatelia odobrali Apple Watch z magnetického adaptéru.

I keď mnoho zákazníkov tvrdilo, že Apple opravil ich Apple Watch zadarmo, museli niektorí za opravu platit. Obchodné podmienky spojené s reklamáciou zatiaľ neboli oficiálne vydané, čo znamená, že niektoré autorizované servisy nemajú o tejto situácií informácie.

UložiťUložiť

komentár
  1. Ako je to v prípadoch že Apple Watch boli kúpené zahraničí a chcem si záruku riešiť na Slovensku v Swisse napríklad alebo iného. Stalo sa mi totiž že ma informovali že servis rámci záruky môžu poskytnúť len na hodinky zakúpené na Slovensku

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.