Apple zatvoril luxusný Apple Watch kiosk v nákupnom centre Selfridges

Apple Watch Store Selfridges

Špekulácie o zatvorení Apple Watch kioskov naberajú na pravdivosti. Už pred pár mesiacmi sa hovorilo, že Apple tento mesiac uzavrie stánok v Galeries Lafayette, no ten je ešte stále otvorený.

Zato však Apple zavrel svoj kiosk v nákupnom stredisku Selfridges. Dôkazom sú aj zmazané stránky obchodu, ktoré teraz presmerujú užívateľa na zoznam obchodov Apple Store vo Veľkej Británii. Práve toto bola jedna z destinácií, kde si mohli zákazníci kúpiť najdrahšie modely Apple Watch s cenou dosahujúcou 17 000 dolárov.

Obchodík sa nachádzal na chodbe Wonder Room, na ktorej možno navštíviť množstvo luxusných butikov so šperkami a hodinkami. Stánok Applu mal dokazovať, že aj on považuje sám seba za luxusnú značku. Trendy však ukázali, že len málo ľudí bolo ochotných zaplatiť enormnú čiastku za kus spotrebnej elektroniky bez histórie.

Zrejme práve to bol dôvod, prečo Apple Watch Edition druhej generácie vyšli v novom keramickom prevedení, ktorého cena je niekoľkonásobne nižšia. Plus, predražená bola len prvá generácia, ktorú už Apple prestal predávať v prospech aktualizovaných Series 1 modelov. Tie, narozdiel od pôvodnej generácie, ponúkajú výkonnejší procesor. Okrem toho je v predaji kolekcia Series 2, ktorá je lepšia vo všetkých ohľadoch. Ponúka pokročilejšie funkcie, skutočnú vodotesnosť do 50 metrov a je tiež dostupnejšia.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.