Apple začal predávať renovovaný MacBook Pro bez Touch Baru

Apple pred nedávnom aktualizoval svoj internetový obchod pre renovované (refurbished) produkty aby do ponuky pridal 13-palcový MacBook Pro bez Touch Baru, ktorý bol pôvodne vydaný v októbri roku 2016. 

Zásoby sú ale obmedzené. Zakúpiť sa dajú produkty s rôznymi variáciami procesorov, úložiska a RAM. Zľavy na tieto renovované produkty dosahujú až $390 (360€). Zľavy sa teda pohybujú od 12 do 16 percent. Väčšinou sú teraz na týchto stránkach dostupné iba exkluzívnejšie modely s vylepšenými procesormi, úložiskom a RAM. No včera sa na stránke objavil aj lacnejší model strednej triedy, avšak bol iba jeden. Ponúkané produkty sa stále a hlavne rýchlo menia.

MacBooky sú zatiaľ dostupné len na americkom online obchode, čo znamená, že doručiť sa dajú iba na miestnu adresu.

13 a 15-palcové modely MacBookov Pro s Touch Barom zatiaľ nie sú na stránkach renovovaných zariadení vôbec dostupné. Avšak mali by byť časom pridávané v závislosti od dopytu po MacBooku Pro bez Touch Baru.

Všetky ponúkané zariadenia na týchto stránkach najprv prejdú oficiálnym renovačným procesom pred tým ako sa dajú na predaj. Tento proces zahŕňa inšpekciu, opravy, čistenie a prebaľovanie. Renovované počítače Mac sa predávajú s ročnou zárukou, ktorá môže byť predĺžená kúpou Apple Care.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť