Apple vydal tvOS 10.1.1 a watchOS 3.1.3

No a nakoniec sa updatov dočkali aj hodinky Apple Watch a streamovacia krabička Apple TV. Podobne ako čerstvo vydaný iOS 10.2.1, aj updaty watchOS 3.1.3 a tvOS 10.1.1 sa sústredia na opravy chýb a vylepšenia zabezpečenia.

Apple totiž ani pri týchto dvoch updatoch neuvádza žiadne konkrétne detaily a viacmenej len kopíruje hlášku, ktorú ste mohli pred pár sekundami vidieť na svojom iPhone či iPade. Aktualizácie si môžete stiahnuť okamžite, no v prípade Apple Watch je treba, aby ste mali aspoň 50% batérie a ideálne, aby ste mali hodinky pripojené k zdroju napájania. A nakoniec, mali by ste ich mať v dosahu iPhonu, aby ste predišli možným problémom, ktoré by mali na svedomí bricknutie hodiniek a opletačky spojené s reklamáciou.

Podľa popisu na webovej stránke Applu tieto updaty odstraňujú niekoľko chýb, ktoré objavili rôzni vývojári a hackeri z celého sveta. Podobne ako pri iných updatoch, aj tu Apple vydal obsiahlu dokumentáciu, v ktorej uvádza aj ľudí, ktorí Applu tieto chyby nahlásili. Zoznamy sú dostupné zvlášť pre tvOS 10.1.1 a pre watchOS 3.1.3.

 

komentár
  1. v prípade Apple Watch je treba, aby ste mali aspoň 50% batérie a aby boli pripojené k zdroju napájania .. inac to nejde .. musi byt aj aj :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.