Apple vydal prvý trailer na Can’t Stop Won’t Stop, dokument o Seanovi Combsovi

Apple zverejnil prvý trailer na nový dokument o rapperovi Seanovi Combsovi, ktorý je známy aj ako Puff Daddy. Dostupný bude exkluzívne na Apple Music.

Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story, ako sa film volá celým názvom, bude dokumentovať ako priebeh Combsovej hudobnej kariéry, tak aj vzostup jeho hudobného vydavateľstva Bad Boy koncom 90tych rokoch. Hovoriť bude aj o dvadsiatom výročí vydavateľstva a reunion koncertoch, ktoré sa konali minulý rok.

Práve vďaka nim sa Combs dostal k spolupráci s Applom. Hlava Apple Music a bývalý hudobný producent, Jimmy Iovine, sa totiž jedného z koncertov zúčastnil a dostal nápad jeho inšpiratívny príbeh sfilmovať.

Dokument produkuje sám Combs, spolu s Heatherom Parrym z Live Nation Productions. Uvidieť by sme v ňom mali vzácne doteraz nezverejnené zábery a taktiež rozhovory s legendárnymi hudobníkmi a hlavami vydavateľstiev.

Film bude dostupný 25. júna pre všetkých predplatiteľov Apple Music. Apple má naň exkluzívne distribučné práva po dobu jedného roku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.