Apple (takmer) potichu aktualizoval AirPods

Nedávne správy naznačovali tomu, že Apple na dnešnom evente predstaví aj nové slúchadlá AirPods. Na evente im však Apple nevenoval prakticky žiadnu pozornosť – až na jednu vetu v spojitosti s bezdrôtovou nabíjačkou AirPower.

Apple tu potichu spomenul, že sa budúce modely AirPods budú dodávať s vylepšeným puzdrom, ktoré má vstavanú podporu Qi. Po umiestnení kapsule na nabíjaciu podložku sa na iPhone zobrazí notifikácia so stavom nabíjania kapsule aj slúchadiel, ktoré v nej má užívateľ uložené.

Po stránke dizajnu sa nové AirPods puzdro nijak zásadne nezmenilo, pribudla na ňom ale LED dióda indikujúca stav nabitia. Veľa detailov o novom AirPods puzdre ostáva neznámych. Spoločnosť totiž spomenula novinku naozaj len námatkovo a bez informácií, kedy sa začne predávať a či bude dostupné aj samostatne na predaj, alebo bude len súčasťou sady so slúchadlami.

AirPods Late 2017 Wireless Charging

komentár
  1. Vazena redakcia neviem ci neviete anglicky alebo len ignorujete co blo povedane, Pri AirPower podlozke povedali ze AirPord sa budu dat nabijat vdaka aktualizovanemu Casu ktory sa bude dat kupit o novych sluchadlach nepadlo ani slovo. Dalej Dioda ziadna dioda na Case nepribudla ta je tam uz aj teraz len nie vonku ale ked sa otvori Case, takze skuste si to opravit a nezavadzajte. Dakujem.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.