Apple potichu začal predávať 128GB iPhone SE

Presne tak, ako sa špekulovalo, tak dnes Apple spolu s novým iPadom predstavil aj vynovený iPhone SE. No zatiaľ čo doteraz zvykol každoročne znižovať kapacitu starších zariadení, teraz spravil zmenu a kapacitu navýšil.

Apple tak na svojej stránke začal ponúkať iPhone SE v dvoch úplne nových kapacitných verziách. Základná za $399 ponúka 32GB kapacitu, kým high-end verzia telefónu za $499 ponúka 128GB. Apple tak presne podľa špekulácií zdvojnásobil kapacitu iPhone SE. Čo nás ale prekvapilo je, že nejde o doplnenie tretej kapacitnej verzie, ale došlo k úplnému nahradeniu modelov z roku 2016. Poteší ale, že sa zachovali ceny, hoci sú naďalej vyššie oproti cenám v USA.

32GB iPhone SE tak stojí 479€ alebo 12 990 Kč. 128GB iPhone SE pre zmenu stojí 589€ alebo 16 190 Kč. Ani jeden z modelov však nie je momentálne dostupný a Apple zatiaľ neuvádza presný dátum, kedy budú tieto verzie k dispozícii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.