Apple budúci rok údajne plánuje ešte lacnejší iPad

V marci svetlo sveta uzrel low-costový 9,7″ iPad so staršími komponentami. Apple má teraz údajne v pláne ešte lacnejšiu variantu.

Správu o “novom” iPade priniesol minulý týždeň server Digitimes, jeho cenovka by mala pritom klesnúť až na 259 amerických dolárov. Na porovnanie, súčasný vstupný model stojí 329 dolárov (399 eur u nás).

Lacnejší tablet by mal predstavovať ďalšie natiahnutie produktového lineupu, ktorý by tak siahal od skutočne dostupných modelov, až po takmer tisíc dolárové iPady Pro. Ostatne o to sa Apple snaží už niekoľko uplynulých rokov a pozorovať to môžeme aj na aktuálnej ponuke iPhonov. Tá obsahuje skoro všetko od dostupného iPhone SE, až po luxusný iPhone X.

Apple predstavil lacnejší 9,7-palcový iPad s A9 čipom

Detaily o tom, čo by tento iPad obsahoval po stránke komponentov, známe nie sú, kľudne však môže ísť o rovnaký model, aký je v predaji dnes – s 9,7″ displejom a pomaly stárnucim A9 čipsetom. Na trhu by sa mal objaviť v druhom štvrťroku 2018.

Taktiež treba brať do úvahy dôveryhodnosť samotného zdroja, ktorý v minulosti prišiel s viacerými pravdivými informáciami, rovnako sa však mnoho z nich nenaplnilo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.