Apple aktualizoval iMacy, prinášajú Kaby Lake, Thunderbolt 3 a podporu pre VR

Popri MacBookoch Apple predstavil aj nový iMac, má vylepšený displej, väčší výkon a podporu pre virtuálnu realitu.

Nový iMac prináša lepší displej, Kaby Lake procesory a výkonnejšie grafiky. Nové panely sú podľa Applu najlepšie, aké kedy do Macu osadili a ponúkajú o 43 percent vyšší jas ako pri predošlej generácii.

21,5“ model bude odteraz dostupný až s 32 GB RAM a 27” model až s 64 GB RAM. Nové, o 50 percent rýchlejšie SSD budú dostupné až do 2 TB úložiska. Fusion Drive bude po novom štandardnou konfiguráciou na všetkých 27“ modeloch a na najvyššej konfigurácii 21,5” modelu.

Na zadnej strane popri štandardných USB-A portoch nájdeme aj dva USB-C/Thunderbolt 3 konektory. Nové výkonnejšie Radeon Pro grafické karty od AMD prinášajú spolu s macOS High SIerra podporu pre VR.

Nové iMacy sa do predaja dostávajú už dnes. Základný 21,5“ model bez Retiny bude stáť 1 099 dolárov, 4K 21,5” model 1 299 dolárov a 5K 27″ model bude dostupný za 1 799 dolárov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.