Ako bude vyzerať iOS 11 na iPhone 8?

S príchodom “iPhonu 8” na trh je internet zaplavený mnohými fotografiami a maketami, ktoré nám približujú ako by malo toto nové zariadenie vyzerať. Avšak na internete sa doposiaľ neobjavil žiadny funkčný model nového iPhonu. 

Keďže makety znázorňovali iba dizajnovú časť nového iPhonu, nikto si nevedel predstaviť ako bude vyzerať softvér a čoho všetkého bude schopný. Dizajnér Maksim Petriv vytvoril niekoľko obrázkov iPhonu 8, ktoré podľa aktuálnych fám podávajú bližší pohľad na to, ako by mal na tomto novom zariadení vyzerať iOS 11.

Fámy a zverejnené informácie naznačujú, že iPhone 8 bude obsahovať výrez pre prednú kameru a senzor (facial recognition) na hornej časti obrazovky. Na spondej strane by mala byť “funkčná” oblasť s virtuálnym tlačidlom Domov. Obidve tieto funkcie sú viditeľné na Petrivových obrázkoch. Petrovove fotky obsahujú stavový riadok na vrchu zariadenia, teda po bokoch výrezu a oblasť pre virtuálne tlačidlo Domov na spodnej časti zariadenia. Zatiaľ si nikto nie je istý, ako plánuje Apple využiť celý displej iPhonu 8.

Petrivove renderingy demonštrujú Zamknutú obrazovku, App Store a populárne aplikácie Netflix a Spotify. Nie je zatiaľ známe, ktorý z troch dizajnov iPhonu 8 Apple použije, ale Petrivove obrázky nám ako tak približujú, ako by aplikácie na novom iPhone 8 s edge-to-edge displejom, takmer žiadnymi okrajmi a výrezom pre prednú kameru mohli vyzerať. Apple zväčša odhaľuje nové iPhonu na začiatku septembra, takže sme už iba pár týždňov od nového iPhonu 8, iPhonu 7s/7s Plus.

 

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?