Značka Coach plánuje uviesť na trh novú radu náramkov pre Apple Watch

Veľmi známa módna značka Coach oznámila, že pracuje na novej kolekcii vysoko kvalitných náramkov pre Apple Watch.

coach-logo

Uvedenie týchto náramkov na trh by sme mali očakávať v júni tohto roku. Podľa Hauete Écrituera Davida Bolgina de Bautista, ho predajca v butiku Coach informoval, že spoločnosť plánuje vydať novú radu náramkov pre Apple Watch, po tom ako sa k spoločnosti dostali obrázky už existujúcich náramkov. Podľa informácií, značka Coach plánuje vydať dohromady 8 nových náramkov a vo farbách ako je biela, červená, čierna a hnedá. Náramky by mali mať rôzne patenty. Niektoré budú mať podľa všetkého vo vnútri zapracovaný motív kvetín. Cena sa bude pohybovať približne okolo 150 dolárov (približne 132€). Náramky sú navrhnuté tak, aby pasovali ku taškám z módnej sezóny jar/leto 2016.  Avšak zatiaľ nie je známe, či spoločnosť Coach plánuje spolupracovať s Apple alebo náramky vyrába nezávisle. Je známe, že spoločnosť Apple spolupracuje s módnou značkou Hermès na nových náramkoch pre Apple Watch, avšak nemusí byť nutnosťou, že značka Coach robí presne to isté.

coachbands1-800x307

Ďalšie módne značky ako je napríklad Rebecca Minkoff a Colette vytvorili náramky pre Apple Watch nezávisle a bez pomoci spoločnosti Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.