Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 46. týždni je pre operačný systém iOS je v akcii populárna hra Deus Ex Go. Pre počítače Mac je tento týždeň v 20% zľave nástroj na vektorovú grafiku Affinity Designer a zadarmo aplikácia na ukladanie vašich hesiel a kreditných kariet Secrets.

iOS

Forever Lost: Episode 3 HD – zadarmo namiesto 6,99 €

Záverečný príbeh adventúry, ktorá sa odohráva v psychiatrickej liečebni otvorenej ešte v roku 1806. Aj keď bola zatvorená v 50. rokoch minulého storočia, hovorí sa, že pokusy na ľuďoch stále prebiehajú …

forever-lost-episode-3-hd

Machineers – zadarmo namiesto 4,99 €

Machineers je konštrukčno – logická hra plná robotov a strojov. Vášou úlohou je opraviť rozbité, alebo vytvoriť si vlastné mechanické vynálezy, plné ozubených kolies, pásov, káblov a ďalších dielov.

machineers

Photomyne – 0,99 € namiesto 3,99 €

Aplikácie vám umožní skenovať viac starých fotografií na jedenkrát a premení ich do digitálnej podoby.

phtomyne

Cryptomator – zadarmo namiesto 2,99 €

Cryptomator zabezpečuje šifrované spojenie do vášho cloudového úložiska. Ochráni dokumentu a dáta pred neoprávneným prístupom.

cryptomator

Order of Operations – zadarmo namiesto 4,99 €

Táto aplikácia je o predstave poradia matematických operácií. Môžete vyhodnocovať vlastné ale i náhodné príklady.

order-of-operations

Sample Lab – zadarmo namiesto 3,99 €

Výkonný sampler a editor pre váš iPhone alebo iPad.

sample-lab

Tayasui Sketches Pro – zadarmo namiesto 4,99 €

Tayasui Sketches Pro je všestranná a používateľsky prívetivá aplikácia na kreslenie a skicovanie určená pre mobilné zariadenia.

tayasui-sketches-pro

Deus Ex Go – 0,99 € namiesto 4,99 €

Deus Ex GO je puzzle – špionážna hra, v ktorej ako tajný agent Adam Jansen budete hackovať, riešiť hádanky aby ste rozplietli tajné teroristické sprisahanie.

deus-ex-go

Castles of Mad King Ludwig – 2,99 € namiesto 6,99 €

Castles of Mad King Ludwik je stolová hra, ktorú si môžete zahrať aj na iOS zariadení. V hre budujete extravagantné hrady pre kráľa Ľudovíta z Bavorska.

TouchArcade: “Castles of Mad King Ludwik je skvelý port skvelej stolovej hry.”

castles-of-mad-king-ludwig

Raiden Legacy – 0,99 € namiesto 4,99 €

Akčná hra, ktorá obsahuje štyri časti populárnej hry RAIDEN. RAIDEN, RAIDEN FIGHTERS, RAIDEN FIGHTERS 2 a RAIDEN FIGHTERS JET.

raiden-legacy

Outline – 3,99 € namiesto 14,99 €

Aplikácia Outline je určená pre vaše poznámky. Umožňuje synchronizáciu s najpopulárnejšími cloudovými službami a je kompatibilná aj s aplikáciou One Note od Microsoftu.

outline

OS X

Affinity Designer – 39,99 € namiesto 49,99 €

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

affinity-designer

Kiwi for Gmail 2.0 – 4,99 € namiesto 9,99 €

Aplikácia nie len poštový klient pre Gmail, ale i kancelárska sada aplikácii. Premení vám internetové aplikácie od spoločnosti Google, Google Dokumenty, Tabuľky Google a prezentácie Google na desktopové aplikácie, ktoré môžete jednoducho otvoriť priamo z vašej pracovnej plochy.

kiwi-for-gmail-2-0

Secrets – zadarmo namiesto 19,99 €

Aplikácia je jednoduchá a bezpečný správca vašich hesiel a kreditných kariet. Na šifrovanie používa osvedčený priemyselný štandard OpenPGP a umožňuje synchronizáciu s iPhonom alebo iPadom.

secrets

Paprika Recipe Manager – 9,99 € namiesto 19,99 €

Ako už názov prezrádza, aplikácia ponúka organizáciu vašich receptov.

paprika-recipe-manager

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.