Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #42 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 42. týždni je pre operačný systém iOS v akciovej cene aplikácia Night Sky 4. Pre počítače Mac je tento týždeň toho opäť menej, v najväčšej akcii je hra z prostredia mafiánov Mafia II.

iOS

Night Sky 4 – zadarmo namiesto 0,99 €
night-sky-4
Prenosné planetárium do vášho vrecka. Aplikácia Night Sky ukáže hviezdy, planéty a súhvezdia vrátane ich animácii. Jednoducho stačí iPhone namieriť na oblohu a aplikácia vám zobrazí vesmírne telesá. Night Sky je aplikáciu týždňa na App Store.
Calculator HD (len pre iPad) – 0,99 € namiesto 1,99 €
calculator-hd-jepg

Prečo nemá iPad kalkulačku sme písali už v jednom z našich článkov. Pokiaľ potrebujete jednoduchú kalkulačku pre iPad môže byť Calculator HD pre vás správna voľba.

Mind Organizer (len pre iPad) – zadarmo namiesto 2,99 €

mind-organizer-jpeg
Zaznačte si vaše zložité myšlienkové pochody jednoduchým spôsobom.

ProTube for YouTube – 1,99 € namiesto 3,99 €

pro-tube
ProTube je aplikácia na prehrávanie videí z YouTube z množstvom funkcií. Umožňuje prehrávať videá bez reklám, ponúka voliteľnú kvalitu videa až do rozlíšenia 4k a podporuje prehrávanie len audia na pozadí. Navyše si môžete pridávať videá do zoznamov bez prihlásenia do google účtu.

Live 2 Photos for iMessage – zadarmo namiesto 1,99 €

live-to-photo
Aplikácia umožňuje extrahovať statické snímky z Live Fotiek priamo v prostredí iMessage.

Net Master HD (len pre iPad) – zadarmo namiesto 5,99 €

net-master-hd
Net Master HD je najlepšie mobilné riešenie pre sieťovú analýzu a diagnostiku problémov určené špeciálne pre iPad. Aplikácia je vyvinutá pre sieťových administrátorov, ale prezentovaná vo forme pre laikov. Všetky základné nástroje sú k dispozícii v jednej praktickej mobilnej aplikácii.

Human Resource Machine – 2,99 € namiesto 4,99 €

human-resource-machine
Human Resource Machine je logická hra pre expertov. V každej úrovni vám dá prácu váš šéf. Automatizujte je naprogramovaním svojho administratívneho pracovníka. Ak sa vám to podarí, budete povýšený do ďalšej úrovne vo veľkej kancelárskej budove.

Little Inferno HD – 1,99 € namiesto 4,99 €

little-inferno-hd
Podpáľte polená, roboty, kreditné karty, batérie, explodujúce ryby … Netradičná adventúra v ktorej budete jednoducho pyroman.

VR Space: The Last Mission – 0,99 € namiesto 1,99 €

vr-space-the-last-mission
Hra VR Space: The Last Mission je vesmírna arkádova bojová hra z prvého pohľadu určená pre virtuálnu realitu, ktorá je kompatibilná aj pre kartónové okuliare. Ponúka modernú 3D grafiku, vďaka ktorej budete mať dokonalý zážitok y vesmírnej bitky.

OS X

CameraBag Photo – 34,99 € namiesto 54,99 €
camerabag-photo
Aplikácia obsahuje pokročilé nástroje na editovanie fotografií, ktoré sa nachádzajú v jednoduchom používateľskom rozhraní. CameraBag Photo ponúka množstvo filtrov a podporu formátu RAW.
Mafia II: Director’s Cut – 14,99 € namiesto 29,99 €
mafia-ii
Mafia 2 – návrat klenotu medzi českými hrami s príbehom o mafiánskej rodine zasadeným do mesta New York na prelome 40. a 50. rokov minulého storočia, ktoré svojou rozľahlosťou dosahuje dvojnásobného meradla oproti prvému dielu.
I tentokrát sa tešte na filmovo spracované okamihy hry so silným príbehom, doslova žijúcim mestom, nekompromisnými policajtami, nejednu prestrelku a divoké naháňačky s autami.
Little Inferno – 4,99 € namiesto 9,99 €
little-inferno-hd
Podpáľte polená, roboty, kreditné karty, batérie, explodujúce ryby … Netradičná adventúra v ktorej budete jednoducho pyroman. Tentokrát vo verzii pre počítače Mac.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.