Prvé zábery nového Apple Store v newyorskom World Trade Center

Apple dnes plánuje otvoriť v poradí už desiaty Apple Store v New Yorku. Tentoraz sa bude nachádzať v novo otvorenej nákupnej pasáži vo World Trade Center.

Nová predajňa bude oficiálne verejnosti sprístupnená až o 12:00 miestneho času, no na internete sa už množia zábery hŕstky ľudí, ktorí dostali možnosť pozrieť sa dnu predčasne. Apple vo výklade obchodu, ako aj na svojej stránke, teasuje slávnostné otvorenie a hovorí, že pre návštevníkov má prichystané niečo špeciálne.

Apple Store vo World Trade Center bol navrhnutý Bohlinom Cywinskim Jacksonom, ktorý okrem iného navrhol stanfordskú predajňu v Palo Alto. Jackson sa taktiež podieľal na dizajne ďalšej dvojice predajní v New Yorku – na Upper West Side a ikonickej Fifth Avenue.

Nižšie si môžete pozrieť zábery novej predajne, vrátane krátkeho videa. Niekoľko ďalších fotografií interiéru priniesla stránka Architects Newspaper.

https://twitter.com/matthewconover/status/765264593136521217

https://twitter.com/fcs132/status/765313492220076032

https://www.instagram.com/p/BJJOhP9DXnG/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.