Video: iOS 10 beta 2 zlepšuje výdrž na jedno nabitie

iOS 10 beta 2 zlepšuje životnosť batérie v porovnaní s iOS beta 1 a dokonca aj s iOS 9.3.2.

Apple vydal druhú beta verziu chystaného operačného systému iOS 10 pre vývojárov a členov beta programu. Nová verzia vylepšuje najmä životnosť batérie na jedno nabitie. V porovnaní s iOS Beta 1 a dokonca s iOS 9.3.2 ide pomerne o veľký rozdiel.

Populárny YouTuberi z EverythingApplePro sa rozhodli porovnať najaktuálnejšie verzie operačného systému iOS a postavili proti sebe iOS 10 beta1, iOS 10 beta 2 a aktuálnu verziu iOS 9.3.2. Ak chcete vedieť ako dopadol test, pozrite si video a pre tých ktorí nemajú čas, v krátkosti vám ho zhrnieme.

iOS 10 beta 2 prekonáva vo výdrži na jedno nabitie prvú beta verziu. Tento fakt nie je až tak prekvapivý, nakoľko iOS 10 beta 1 sa vyznačovala tým, že systém nadmerne zaťažoval batériu a dochádzalo k jej rýchlemu vybíjaniu.

Menej prekvapivý je fakt, že iOS 10 beta 2 prekonáva vo výdrži na jedno nabitie aj najaktuálnejšiu finálnu verziu iOS 9.3.2 a to s veľkým rozdielom. Na porovnanie použili populárnu aplikáciu Geekbench 3 a naväčší rozdiel môžeme vidieť v prípade iPhonu 6s, ktorý vydržal na jedno nabitie s nainštalovaným iOS 9.3.2  približne 3 hodiny a 39 minút a dosiahol skóre 2195 bodov, s nainštalovaným iOS 10 beta 2 sa výdrž predĺžila na neuveriteľných 5 hodín a 45 minút a dosiahol skóre 3456 bodov.

Pokiaľ chcete vyskúšať iOS 10 majte na pamäti, že sa stále ide len o beta verziu a v súčasnej dobe môže obsahovať ešte veľa chýb, prípadne nemusia správne fungovať všetky aplikácie. Ale vypadá to tak, že sa Apple vydal správnym smerom a všetci sa môžeme tešiť na finálnu verziu operačného systému iOS 10.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.