Upgrade pamäte iPhonu? V Číne je všetko možné

Upgragradovať vnútornú pamäť v iPhone sa zdá byť nemožné. Ale vyzerá to tak, že v Číne sa všetko dá. Ak ste si kúpili 16 GB verziu a potrebujete viac miesta, tak za 60 dolárov si môžete nechať vymeniť internú pamäť za 128 GB.

iphone pamat

 

To, že Číňania dokážu rôzne kúsky a slovo nemožné nepoznajú, sme mohli vidieť už vo viacerých videách. Tentokrát nám ukazujú, že vedia vymeniť na iPhone aj vnútornú pamäť. Samozrejme že prídete o záruku od Applu, ale na miesto toho budete mať viac miesta pre vaše dáta. Upgrade na 128 GB stojí 60 dolárov, prípadne sú aj ďalšie možnosti. Za 20 dolárov môžete mať 32 GB a za 35 dolárov 64 GB vnútornej pamäte, pričom inštalácia trvá približne len 30 minút. V nasledujúcom videu si môžete pozrieť proces upgradu zo 16 GB verzie iPhonu 6 na 128 GB.

Takáto možnosť výmeny vnútornej pamäte je k dispozícií len pre iPhone 6, iPad Air a staršie modely. Dielňu v čínskom meste Shenzhen denne navštívi približne 50 nespokojných majiteľov.

Využili by ste aj vy možnosť vymeniť vnútornú pamäť vášho iPhonu za väčšiu?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.