Steve Wozniak: Garáž je len mýtus [Video]

Formative, mini séria vytvorená spoluprácou portálu Reddit a Google Cloud Platform, sa sústredí na dôležité kariérne momenty začínajúcich podnikateľov. V ôsmej a finálnej epizóde sa séria zamerala na spoluzakladateľa Applu, Steva Wozniaka, ktorý sa podelil o niekoľko zaujímavostí zo svojich skromných začiatkov.

Hneď v úvode sa Woz vyjadril na margo “mýtu o garáži”, podľa ktorého Apple začal doslova v garáži Jobsových rodičov.

“Garáž je mýtus, no je pravda, že sme mali skromné začiatky. A keď máte skromné začiatky a nemáte peniaze, pracujete so svojimi spolužiakmi zo strednej a pracujete doma. Nikdy sme sa však nebavili o produktoch v garáži, nikdy sme tam žiadny nevymysleli a nikdy sme sa tam nerozprávali o jeho funkciách. Robili sme to na viacerých iných miestách, no ľudia si mysleli, že máme garáž, v ktorej zvykneme sedávať.”

Zvyšok takmer 7-minútového videa sa v skratke zameriava na Wozniakove detstvo a okolnosti, ktoré ho viedli založiť s Jobsom Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.