Scott Forstall koprodukuje ďalší muzikál na Broadwayi

Čo dnes robí bývalá hlava iOS softvéru, Scott Forstall? Po odchode zo spoločnosti kvôli nezhodám a nie práve ideálnemu spusteniu služby Apple Maps v roku 2012, sa Forstall začal venovať rôznym startupom a taktiež produkcii muzikálov na Broadwayi.

Jeho už druhým broadwayským projektom je muzikál Eclipsed, ktorý bude obsahovať výhradne ženské obsadenie a v hlavnej úlohe sa objaví oscarová herečka Lupita Nyong’o. Eclipse sa bude odohrávať počas libérijskej občianskej vojny a zobrazovať bude skupinku väznených sexuálnych otrokov.

Lupita Nyong’o už v minulosti podobnú úlohu odohrala a bola za ňu ocenená Oscarom – strihla si totiž vedľajšiu úlohu v snímku Dvanásť rokov otrokom. Forstall taktiež nebude v muzikáloch nováčikom. V roku 2015 spolu so svojou manželkou koprodukoval broadwayský muzikál Fun Home.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.