PlayStation Vue prichádza na Apple TV, aby splnila tajný sen Applu

PlayStation Vue

Hoci Sony spočiatku orientovalo PlayStation na hry a Microsoft orientoval Xbox na centrum obývačky, teraz si svoje plány vymenili. Sony totiž vydalo televíznu aplikáciu PlayStation Vue pre Apple TV, zatiaľ čo Xbox One sa sústreďuje viac na hry a aplikácie.

Aplikácia PlayStation Vue je v podstate presne tá služba, na ktorej neúspešne pracoval Apple v minulých rokoch. Je to internetová televízna služba, ktorá v závislosti od typu predplatného umožňuje sledovať rôzne programy cez cloud. Služba ponúka niekoľko druhov predplatného. Najvyšší balíček, ktorý stojí 75 dolárov mesačne, ponúka prístup k až 90 staniciam. Pár ďalších staníc je dostupných v osobitých balíčkoch, ale veď to už poznáte sami od našich televíznych providerov.

Táto aplikácia navyše ponúka Cloud DVR funkciu, vďaka čomu si môžete nahrať svoje obľúbené programy a následne ich streamovať z cloudu, keď budete mať čas (a chuť). Takže je to kombinácia televízneho vysielania a on-demand streamovania, čím PlayStation Vue prakticky spĺňa presne to, čo chcel priniesť samotný Apple. Výhodou je, že už nie je závislá na PS3 ani PS4, ako pôvodne, a tak ju stačí spárovať len s Apple TV. Má to však jeden háčik, služba je bohužiaľ dostupná len v USA a tak si ju môže vychutnať len menšia časť našich čitateľov.

PlayStation Vue

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť