Nový 4-palcový iPhone sa bude zrejme volať len “iPhone SE”

Očakáva sa, že v marci Apple predstaví vylepšenú verziu staršieho iPhonu 5s, ktorá by mala dostať najnovší procesor A9, Apple Pay a lepší foťák. Nakoľko pôjde len o vylepšenú verziu s mierne upraveným dizajnom, hovorilo sa o názve iPhone 5se (se = special edition).

Rovnaký zdroj v podobe Marka Gurmana z 9to5Mac však teraz tvrdí, že Apple svoje plány trochu pozmenil a nový iPhone sa bude nakoniec volať jednoducho iPhone SE. Číslo 5 z názvu vypadlo najskôr preto, aby v súčasnej ponuke iPhonu 6 a 6s (a čoskoro aj 7) nemýlilo zákazníkov, ktorí by si mohli myslieť, že ide o starší model.

iPhone SE bude podľa všetkého predstavovať návrat ku kompaktným rozmerom zariadenia, ktoré boli od vydania 6ky tak žiadané. V záplave čoraz viac rastúcich uhlopriečok by tak skutočne išlo o “špeciálnu edíciu” iPhonu.

iPhone SE bude podľa všetkého predstavený 15. marca, vyjsť by pritom mal už o tri dni na to, 18. marca.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.