Pozrite si nové reklamné videá na iPhone 7 a Apple Watch 2

Spolu so začiatkom predaja novej generácie iPhonu a Watch k nim Apple odštartoval aj čerstvú reklamnú kampaň. Na YouTube zverejnil tri nové videá pre iPhone 7 a jedno pre Apple Watch Series 2.

Najkratšie video s jednoduchým názvom iPhone 7 je z celej kampane aj najviac abstraktné. V čiernobielom 30-sekundovom klipe sa mihnú zábery zvierat, prírody, koncertnej sály a nakoniec samotného iPhonu. Dopĺňajú ich podmanivé zvukové efekty.

https://www.youtube.com/watch?v=ClRhvr7SK6E

Keď hovoríme o podmanivosti, dva dlhšie spoty s názvom MidnightMorning Ride sa zameriavajú na hlavné funkcie nových telefónov – fotoaparát a vodeodolnosť. Doplnené sú skvelou hudbou a bez zbytočných slov toho dokážu povedať viac, než komentár v minuloročných videách na iPhone 6s.

https://www.youtube.com/watch?v=R27KHLQ0cIU

https://www.youtube.com/watch?v=rTFPB4OUqrM

V podobnom duchu sa nesie aj reklama na Apple Watch Series 2. V minútovom videu pomocou krásnych záberov ukazuje hlavnú funkcionalitu Apple Watch, fitness tracker vhodný od behu, cez dychové cvičenia, až po plávanie.

https://www.youtube.com/watch?v=5t21_e7_-cQ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.