Nové MacBooky by mohli byť predstavené 27. októbra

Nekonečné čakanie na nové MacBooky sa možno konečne blíži ku koncu. Redizajnované laptopy by sme mohli vidieť už koncom októbra.

Kolujúce dohady momentálne hovoria o Apple evente niekedy v priebehu tohto mesiaca, polovica októbra je však preč a ešte sme ani nevideli charakteristické pozvánky pre novinárov. Apple by nové Macy mohol vypustiť jednoducho pomocou tlačovej správy – pri najväčšom redizajne jablčných notebookov za posledné štyri roky je to však pomerne nepravdepodobné.

Čerstvé správy o nových mašinách na svojom Twitteri zverejnil Zee M Kane, bývalý šéf technologického portálu The Next Web. Hovorí o emaili od výrobcu obalov na MacBooky, podľa ktorého sa nová generácia dostane na verejnosť 27. októbra. Spoločnosť Waterfield špecializujúca sa na výrobu obalov pre laptopy sídli v San Franciscu a nie je vylúčené, že môže mať prístup k podobným informáciám.

Ak teda uvidíme MacBooky ešte tento mesiac, určite by do úvahy pripadal dátum v podobnom rozpätí. Apple totiž 28. októbra plánuje spustiť predaj špeciálnej edície Apple Watch Nike+ a na začiatok predaja čakajú aj bezdrôtové slúchadlá AirPods. Je tak možné, že všetky nové produkty budú ohlásené na pripravovanom evente, prípadne sa jedného dňa jednoducho objavia na stránkach Applu.

[adrotate group=”7″]

 

Pre viac informácií o nových MacBookoch Pro si prečítajte naše predošlé články. Okrem redizajnovaných Pro laptopov s dynamickým OLED panelom nad klávesnicou by sme sa mohli dočkať aj vylepšeného MacBooku Air s USB-C portami.

Nový MacBook Pro by mal byť najväčším upgradom za posledné štyri roky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť