Nová stránka Apple predstaví automobilky podporujúce službu CarPlay

Po odhalení plánovanej aktualizácie iOS 9.3 sa verejnosť dozvedela aj o vylepšení funkcie CarPlay. Z toho dôvodu Apple spustil nové stránky, ktoré odhaľujú zoznam áut podporujúcich túto službu.  Na týchto stránkach Apple propaguje viac ako stovku áut, ktoré podporujú alebo budú podporovať CarPlay. Zoznam obsahuje iba autá z roku 2016 a 2017 od rôznych automobilových spoločností.

Apple-Car-Play-Svetapple.sk_

Automobiliek, ktoré túto službu podporujú je ozaj veľa. Sú nimi Audi, Buick, Cadillac, Chevrolet, Citroen, DS Automobiles, Ferrari, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Porsche, Peugeot, Seat, Škoda, Suzuki, Volkswagen, a Volvo.

screen-shot-2016-01-11-at-2-25-22-pm

CarPlay sa v aktualizácií iOS 9.3 dočká rady nových funkcií. Jednou z nich je napríklad služba “V blízkosti”, ktorá vám ukáže najbližšie čerpacie stanice, parkoviská, reštaurácie a mnoho ďalšieho. Na CES 2016 sme mohli vidieť, že značka Ford bude konečne taktiež integrovať CarPlay do svojich vozidiel. A túto skutočnosť si môžeme pozrieť aj na novej stránke spoločnosti Apple. Čo nám ale Apple ani Ford nepovedal je, že Ford chystá aktualizáciu pre modely 2016, ktorá pridá podporu pre CarPlay.

dashboard

Zoznam všetkých automobiliek a ich modelov, ktoré podporujú službu CarPlay nájdete tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.