Nezabúdajte na dôležitosť používania krytov na mobily

Young Woman’s Hands Holding Red Smart Phone ** Note: Shallow depth of field

Podľa prieskumu, ktorý uskutočnil jeden zo slovenských predajcov krytov na mobily, priemerne každý tretí Slovák už niekedy rozbil svoj mobilný telefón.

A až 70% zo zničených telefónov nebolo chránených žiadnym obalom. Aj toto číslo je dôkazom, že ich nosenie má svoje opodstatnenie.

Ak obaly na mobily ešte nepoužívate, poponáhľajte sa so zaobstaraním toho správneho pre vás.

Nikdy totiž neviete, kedy si náhoda vyberie práve vás a váš telefón skončí definitívne poškodený vplyvom pádu.

Úloha krytov na mobily je jasná. Jednak musia brániť znečisteniu a byť účinnou prevenciou pred bežnými nástrahami, akými je napríklad poškriabanie.

Zároveň hrajú výraznú úlohu pri absorpcii energie vzniknutej po náraze telefónu na tvrdý povrch pri páde, kedy kryty na mobily dokážu často zvrátiť očakávaný osud a telefón zachrániť pred poškodením.

Samozrejme, nesmieme opomenúť ani dizajnovú úlohu, na ktorú si potrpia nielen dámy, ale aj mnohí muži.

Vďaka rozmanitým prevedeniam obalov na mobily si vyberie naozaj každý

Obaly na mobily sú dnes dostupné v mnohých materiálových a dizajnových prevedeniach. Klasikou medzi výrobnými materiálmi sú plast, silikón či hliník, avšak dnes veľmi populárnym je napríklad aj prírodné drevo.

Pri dizajnoch máte možnosť vybrať si medzi niekoľkými typmi krytov, a to klasické zadné kryty, obaly v forme tzv. ponožiek alebo flip case obaly chrániace okrem zadnej konštrukcie telefónu vždy aj obrazovku.

Voľba konkrétnej farby a dizajnu je len na vás, máte si skutočne z čoho vyberať. Vždy však preferujte kryty na konkrétny model telefónu, čím zachováte rýchly dosah na všetky prvky ovládania vášho zariadenia.

Novinka – 360 stupňové kryty

Aj oblasť krytov na mobily zažíva neustály vývoj, a preto sa na trhu objavujú aj nové, doposiaľ nevídané prevedenia tohto dizajnovo-ochranného príslušenstva k telefónom.

Medzi ne môžeme zaradiť aj 360 stupňové kryty na iPhone, ktoré chránia mobil po jeho
celom obvode.

Dokonca aj jeho prednú časť okrem obrazovky, a tak zabezpečujú dokonalú prevenciu pred poškodením. Navyše, sú veľmi tenké, ľahké a príjemné na dotyk, preto vás pri používaní telefónu absolútne neobmedzujú.

Young Woman's Hands Holding Red Smart Phone ** Note: Shallow depth of field

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.