Nákresy iPadu Air 3 opäť naznačujú na Smart Connector, štyri reproduktory a LED blesk

Minulý týždeň sa na internete objavil nákres očakávaného iPadu Air 3, podľa ktorého by mal nový tablet dostať hneď niekoľko funkcií svojho väčšieho brata s označením Pro. Dohady potvrdzuje ďalší nákres, s ktorým teraz prišiel server Engadget.

ipad-air-3-leak-engadget

Tretia generácia iPadu Air by tak mala byť dizajnovo takmer identická s Air 2. Pribudne však dvojica stereo reproduktorov na každej strane a nový Smart Connector na boku zariadenia umožní pripojenie periférií ako klávesnice a obaly. Air 3 by taktiež mal byť prvým iPadom, ktorému k zadnému fotoaparátu pribudne aj LED blesk.

Všetky nové funkcie by sa mali vojsť do tela, ktoré bude oproti predošlej generácii 0,05 mm hrubšie a 0,1 mm širšie. Rozdiel je to však minimálny a všetky súčasné obaly by mali ostať kompatibilné. Apropo, čínski výrobcovia s ich produkciou už zdá sa začali.

ipad_air_3_case_1

Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že nový iPad bude zmenšeninou iPadu Pro z minulého roka. A ak sa naozaj dočkáme aj podpory pre Apple Pencil a rovnako kvalitných reproduktorov, rozhodne sa máme na čo tešiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.