Ming-Chi Kuo: Sklenené telo a bezdrôtové nabíjanie? Budúcnosť iPhonu

Sklenené telo a bezdrôtové nabíjanie nových modelov 4,7 palcového iPhonu . Tak by mal vyzerať budúci model podľa analytika Ming-Chi Kuoa z KGI Securities. 

Kuo pred nedávnom povedal, že všetky nové modely iPhonu budú “pravdepodobne” obsahovať bezdrôtové nabíjanie. Dokonca aj nové 5,5 palcové modely s novým OLED displejom budú po potvrdení nového 4,7 palcového modelu týmito funkciami tiež disponovať.

iphone-7-and-7-plus-top-features-08

Ming-Chi Kuo verí, že prechod na sklenené telo iPhonu bude nutný, kvôli lepšej podpore bezdrôtového nabíjania. Tým pádom by sa Pegatron stal výhradným dodávateľom nových 4,7 palcových modelov a bezdrôtové nabíjačky by sa stali súčasťou aspoň niektorých modelov. Väčšiu dostupnosť bezdrôtových nabíjačiek by sme mali očakávať v roku 2018.

iphone-7-blue-bubble-wallpaper

Nové modely 4,7 palcového iPhonu by mali svojimi novými funkciami a výkonom uspokojiť stále narastajúce požiadavky užívateľov. Kuo predpovedá, že Apple predá do prvej štvrtiny 2017 ešte 120-150 miliónov kusov iPhonov. Pokoril by tým aj doterajšieho šampióna v predajnosti, iPhone 6.

Apple pravdepodobne predstaví novú radu iPhonov až v septembri 2017.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.