“Let us loop you in” – Apple pozýva na prvú tohtoročnú prezentáciu

O čom sa už dávno šepkalo, je teraz potvrdené. 21.marca nás pozýva spoločnosť Apple na svojú prvú tohtoročnú prezentáciu.

Pred malou chvíľou rozposlal Apple pozvánky na svojú prvú tohtoročnú Keynote. Motto je: “Let us loop you in“. Akcia sa bude konať v pondelok 21.marca o 10:00 miestneho času (18:00 u nás) v sídle spoločnosti v kalifornskom meste Cupertino. Očakávame predstavenie nového 4” iPhonu, nástupcu tabletu iPad Air 2 a aktualizovaných počítačov Mac. Posledné správy naznačujú, že hodinky Apple Watch 2 ešte neuvidia svetlo sveta a namiesto nich sa dočkáme pravdepodobne len nových náramkov na prvú verziu. Koncom tohto mesiaca by mala byť vydaná aj aktualizácia iOS vo verzii 9.3.

let us loop in

iPhone SE

Dva a pol roka po predstavení posledného modelu iPhonu so 4″ displejom očakávame jeho nástupcu. IPhone SE by mal apelovať na zákazníkov, ktorí preferujú menšie smartfóny a zároveň aj súčasné technológie. Dizajn bude inšpirovaný predchádzajúcimi modelmi 5 alebo 5s a obsahovať by mal procesor Apple A8 alebo A9, ktorý bol v použitý v iPhone 6 respektíve 6s. Cena by mala začínať na úrovni 400 – 500 dolárov. Posledné úniky informácií naznačujú, že technológia 3D Touch nebude použitá.

Nové obaly pre iPhone SE potvrdzujú dizajn v štýle iPhonu 5s

iPhone SE by mal stáť 400 až 500 dolárov, 5s zlacnie o polovicu

iPad Pro 9,7″

IPad Air 2 je na trhu dlhšie ako ktorýkoľvek iný 9,7″ tablet z dieľne Applu. Predstavený bol na jeseň roku 2014, takže až po jeden a pol roku nasleduje výmena stráži. Nová verzia tabletu by mala vychádzať z väčšieho iPadu Pro s 12,9″ displejom. Očakávame nový procesor Apple A9X, 4 GB RAM, štyri reproduktory a podporu pre dotykové pero Apple Pencil.

iPad Air 3 vraj bude mať 4K displej a až 4GB RAM

iPad Air 3: Možno bude obsahovať štyri reproduktory a LED svetlo

Apple Watch

Až na jeseň bude pravdepodobne predstavená druhá generácia inteligentných hodiniek Apple Watch 2. Čakanie si môžeme skrátiť aspoň novými náramkami.

Ďalšie produkty

O nových počítačov Mac nekolovali žiadne chýry, je málo pravdepodobné, že budú predstavené a očakávame skôr len aktualizáciu už existujúcich verzií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.