Logitech predstavil nový dock pre iPad Pro, na nabíjanie využíva Smart Connector

Spoločnosť Logitech dnes predstavila Logi Base, dockovaciu stanicu pre iPad Pro, ktorá na nabíjanie a pripojenie k počítaču využíva jeho magnetický Smart Connector.

Hliníkový dock podporuje obe uhlopriečky iPadu Pro – 9,7“ aj 12,9” a na ľahšie umiestnenie iPadu využíva magnety, pomocou ktorých sa tiež pripojí Smart Connector na boku zariadenia. Okrem oficiálnej Apple klávesnice tak ide o prvé zaujímavé využitie tohto multifunkčného konektora.

Logi_BASE_Bedroom.0.0

Magnetické pripojenie zaručuje oveľa rýchlejšie pripájanie a odpájanie ako pri Lightning kábli, či konektore na bežných dockovacích staniciach, ako napríklad pri oficiálnom Apple docku pre iPhone. Podľa prvých recenzií nabíjanie iPadu cez Smart Connector taktiež netrvá zásadne dlhšie ako cez klasický Lightning kábel, čo je určite dobrá správa.

Logi Base pre iPad Pro však nie je práve najlacnejší. Dock vás vyjde na 99,99 dolárov a zakúpiť si ho môžete na stránkach Logitechu, alebo priamo u Applu.

Logi_BASE_Top.0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.