Koncept: Ako by mohla vyzerať samostatná Apple Music aplikácia na Macu

Apple údajne pracuje na poriadnom redizajne hudobnej služby Apple Music, ktorý by mal byť najprv predstavený s iOS 10 a neskôr doraziť aj do iTunes. Ako by mohla vyzerať samostatná Apple Music aplikácia nám ukazuje najnovší koncept od brazílskeho študenta grafického dizajnu.

Thadeu Brandão na svojom webe zverejnil niekoľko screenshotov jednoduchého Apple Music klienta zameraného výhradne na vašu hudobnú knižnicu. K dispozícii sú viaceré taby na vrchu aplikácie, pomocou ktorých môžete prepínať medzi zobrazeniami interpretov, albumov, playlistov a žánrov a taktiež obchodom iTunes Store.

apple-music-mac-concept1 apple-music-mac-concept3 apple-music-mac-concept4

Kategórie pritom môžete prehliadať ako zoznam, mriežku, alebo ako Cover Flow známy zo starších verzií iOS. Aktuálne prehrávanú skladbu a ovládanie nájdete v dolnej lište, zatiaľ čo odporúčané playlisty a ostatné prvky Apple Music boli schované do ikonky vyhľadávania vpravo hore.

Celkovo ide o veľmi zjednodušenú verziu hudobného prehrávača, obzvlášť v kontraste s multifunkčným iTunes. Páčil by sa vám takýto vzhľad aplikácie?

apple-music-mac-concept5 apple-music-mac-concept6 apple-music-mac-concept7

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť