Každý rok nový iPhone pre váš biznis – Smart Leasing od iStores

Spoločnosť WESTech, spol. s r o., ktorá prevádzkuje najväčšiu sieť prémiových predajní produktov Apple na Slovensku pod názvom iStores, prichádza s novým produktom určeným pre podnikateľov. Smart Leasing je spôsob, ako si čo najlepšie užívať vždy ten najnovší iPhone.

Smart Leasing ponúka v súčasnosti na výber zo zariadení iPhone 7 a iPhone 6s, ktoré bude ich nájomca môcť po 12 výhodných mesačných splátkach nahradiť novým zariadením a takto mať vždy najnovší iPhone. Vybavenie zmluvy a prevzatie iPhonov prebieha v ktorejkoľvek zo siedmich predajní iStores v nákupných centrách Avion a Polus Bratislava, City Arena Trnava, Mlyny Nitra, Európa Banská Bystrica, Forum Poprad a Aupark Košice.

Smart Leasing je naša odpoveď na požiadavky zákazníkov, ktorí potrebujú mať v dobe rýchleho napredovania technológií vždy najvyspelejšiu techniku na udržanie náskoku a vysokej efektivity práce. Smart Leasing ich zároveň zbavuje starostí, čo s použitou technikou. Prémiové poistenie, ktoré je jeho súčasťou a naša technická podpora sa starajú o to, aby bolo zariadenie vždy v top stave. Smart Leasing je naozaj smart riešenie,“ povedal Matej Sršeň, riaditeľ spoločnosti WESTech, spol. s r o.

Podrobnejšie informácie prináša stránka na adrese https://www.istores.sk/smart-leasing.htm.

IMG_1059maly 

iStores
Prevádzkovateľom obchodov iStores je spoločnosť WESTech, spol. s r. o., ktorá bola založená v roku 2000 a zamestnáva 75 ľudí na Slovensku a 30 v Čechách. Firma je súčasťou nadnárodnej IT skupiny ELKO. Úspech siete iStores sa začala na Slovensku neskôr pokračovala aj do Českej Republike. Dnes prevádzkuje sieť 7 maloobchodných predajní na Slvensku a 5 v Čechách. Predajne iStores kladú veľký dôraz na osobnú skúsenosť a spokojnosť zákazníka.

iStores je okrem prevádzkovateľa siete predajní Apple Premium Reseller aj kľúčovým partnerom v oblasti predaja B2B a do oblasti vzdelávania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.