iPhone, kúsok papiera a umelecký kúsok

Použitím ničoho okrem iPhonu, papiera a jeho predstavivosti, umelec tvoriaci v Jahannesburgu Anshuman Gosh vytvoril bizarné a farebné obrázky a zdieľa ich s tisíckami odoberateľov na Instagrame. Gosh je známy reklamnými prezentáciami výrobkov, ktoré majú názov „Moografia“.

Gosh hovorí, že vynašiel techniku zvanú „phone framing“ v ktorej načrtne tému na papier, kresbu vystrihne a nakoncipuje ju s iPhonom, aby vytvoril plynulú, bezšvovú vizuálnu ilúziu.

Zo začiatku bol zameraný na pouličné fotografie, ale nebol týmto smerom schopný vytvoriť svet, ktorý si predstavoval vo svojej mysli – taký, ktorý by bol menej seriózny a viac bizarný. „Chcel som vytvoriť niečo ako spojenie medzi niečím, čo je reálne a čo nie je.“ Povedal Gosh na Instagrame.Vloženie kresby do telefónu mi dáva slobodu oklamať moje publikum, aby verili, že je telefón niečím viac ako v skutočnosti je.“ Pretransformoval svoj mobilný telefón na hriankovač, sushi, stroj na zmrzlinu a veľa ďalších nepredstaviteľných objektov.

Pozrite si zopár z jeho kreatívnych výtvorov v tomto článku a sledujte ho na Instagrame, keď chcete vidieť viac.

24 23 22 21 20-1 19 18-1 16 15 14 13 12 11 10-1 9-2-678x381 8-3 7-2 6-3 5-3 3-3  1-3

Uverejnené s dovolením portálu DeTePe.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.