Ďalšie zmienky o iPhone 7s: 5-palcový displej a nový duálny fotoaparát

Rok 2017 je už za dverami a spolu s ním sa začínajú objavovať ďalšie zmienky o novom iPhone 7s. Podľa nich uvidíme na budúcu jeseň telefóny tri, každý v inej uhlopriečke.

Popri doterajších 4,7-palcových a 5,5-palcových modeloch by sa mal podľa japonského blogu Mac Otakara objaviť aj stredný, 5-palcový model. Ten by mal disponovať novou verziou duálneho fotoaparátu z iPhonu 7 Plus, tentoraz však s vertikálne umiestnenými šošovkami.

Zdroj: Mac Otakara

Nový iPhone by sa mal podľa taiwanských dodávateľov volať jednoducho iPhone 7s (nie 8 ako sa doteraz špekulovalo). Práve stredný model s 5″ displejom by mohol byť očakávaným redizajnom s OLED displejom bez rámikov a skleneným telom. Išlo by o prémiový model s vyššou cenovkou, teda akási špeciálna edícia pri desiatom výročí telefónu.

Detaily o novom lineupe sa však od rôznych zdrojov líšia. Podľa niektorých bude skleneným dizajnom disponovať len 5″ model, podľa denníka Nikkei a uznávaného analytika Ming-Chi Kua budú sklenené všetky tri. Dôvodom má byť prítomnosť bezdrôtového nabíjania. Konečné špecifikácie však zatiaľ nie sú definitívne ani v Cupertine, finalizovať by sa mali až koncom druhého fiškálneho roka 2017.

komentáre
  1. Tak to už by byla debilita trošku nemyslíte? 4,7″, 5″ a 5, 5″ , 4″ iPhone SE…. by se Apple vracel tam, kde byl v první polovině 90 let.

    0
    0
  2. To co Jobs nastavil a zachranil Apple, terajsi management rozbija na salat.. to jedneho dna dostane Apple tam, kde bol pred prichodom Jobsa.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.