iPhone 5se bude nakoniec v Rose Gold prevedení

Nedávno ste sa mohli dozvedieť, že nový iPhone 5se bude mať štyri farebné prevedenia. A to Silver, Space Gray, Gold a Rose Gold. Podľa najaktuálnejších správ je tomu tak. Pretože tento víkend sa dostali na verejnosť fámy, že iPhone 5se bude mať nové farebné prevedenie s názvom “bright” alebo “hot” pink. No všetky zdroje hovoria, že iPhone 5se bude disponovať takým istým farebným vzhľadom ako iPhone 6s.

maxresdefault

Apple svojich zákazníkom uistilo, že sa bude snažiť dodržiavať rovnaké farebné prevedenia skrz všetky iOS zariadenia. Z tohto dôvodu sa taktiež povráva, že nadchádzajúci iPad Air 3 bude mať taktiež prevedenie Rose Gold. Spoločnosť taktiež uvažuje nad použitím zlatého farebného prevedenia na svoj 12-inch MacBook a iPad Mini. Jedná sa iba o dohad a pravdepodobne sa takýchto zariadení v marci nedočkáme.

iPhone-5s1

Apple nám predstaví svoj nový iPhone spolu s ďalšou generáciou iPadu Air a novú radu hodiniek Apple Watch na marcovom evente. Keby sme sa mali pozrieť na iPhone jednoduchým technickým okom, jedná sa v podstate o vylepšenú verziu iPhone 5s. Mali by sme sa dočkať rýchlejšieho čipu A9 a M9, kamerového systému z iPhone 6, viac úložného priestoru, Apple Pay a always-on Siri aktiváciu.

topic_apple_march_2015_event

Apple má naplánový svoj event na 15.3.2016 a mali by v ňom byť predstavené všetky spomenuté zariadenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.