iOS 9.3.2 môže bricknúť najnovší iPad Pro

Apple len včera vydal aktualizáciu na iOS 9.3.2 a už sa s ňou objavujú prvé problémy. Viacero majiteľov 9,7-palcového iPadu Pro hlási, že im aktualizácia znefunkčnila tablet.

Veľké množstvo používateľov na fóre MacRumorsTwitteri sa sťažuje, že ich 9,7“ iPad Pro je po update nepoužiteľný. Zasiahnuté zariadenia údajne zobrazujú ”Chybu 56″ a hlášku, že iPad treba pripojiť k iTunes. Riešením však podľa viacerých príspevkov nie je ani restore zariadenia v iTunes.

ipad-pro-ios-9-3-2-brick
Zdroj: Twitter

Podľa stránok Applu je chyba 56 hardvérovým problémom a odporúča sa pri ňom nainštalovať najnovšiu verziu iTunes, skontrolovať bezpečnostný softvér tretích strán a pokúsiť sa zariadenie dvakrát obnoviť. Používatelia, ktorým chyba pretrváva by mali kontaktovať Apple podporu.

Vzhľadom na rozšírenosť problému je pravdepodobné, že Apple čoskoro vydá ďalšiu opravnú aktualizáciu, ktorá by mala situáciu riešiť. Okrem problému s brickovaním zažívajú viacerí majitelia najnovšieho iPadu Pro taktiež dlhodobé pády systému, ktoré bohužiaľ nevyriešil ani update na verziu 9.3.2.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.