iOS 10 Beta 2 umožňuje živé streamovanie hier

Už zopár dní je k dispozícií pre vývojárov a účastníkov Apple Beta programu operačný systém iOS 10 Beta 2, ale stále sa objavujú nové funkcie. Najnovšou z nich je ReplayKit Live.

Počas WWDC 2016 oznámila spoločnosť Apple vylepšenia v ReplayKite. Doteraz ste mohli zachytiť momenty z hier a uložiť si ich ako video, avšak iOS 10 umožní ich živé vysielanie.

iOS 10 Beta 2 umožňuje živé streamovanie hier 1

ReplayKit Live umožňuje živé vysielanie hier cez internet a vaši priatelia a známi budú tak môcť sledovať v reálnom čase váš progres. Potom, čo vývojári implementovali túto funkciu do hier, mohli vo svojich aplikáciach nájsť tlačidlo “Broadcast Live” (vysielať v priamom prenose). Po jeho stlačení bude možné z obchodu s aplikáciami App Store stiahnuť potrebný softvér, v tomto prípade pravdepodobne Twitch alebo YouTube. Funkcia živého vysielanie bude s najväčšou pravdepodobnosťou integrovaná aj v operačnom systéme tvOS 10, určeného pre Apple TV 4. generácie.

iOS 10 Beta 2 umožňuje živé streamovanie hier 2

V súčasnosti už existujú riešenia, ktoré umožňujú živé vysielanie aj na mobilných zariadeniach, avšak to od Applu je oveľa jednoduchšie a navyše poskytuje všetky potrebné nástroje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.