Ceny aplikácií v App Store sa zvýšia v Kanade a iných krajinách

Apple oznámil developerom, že ceny ich aplikácií v App Store vzrastú v nasledujúcich krajinách: Kanada, Izrael, Mexiko, Nový Zéland, Rusko, Singapur a Južná Afrika. Používatelia si túto zmenu všimnú až o 72 hodín neskôr. Ak má niekto zapnutý odber niektorej z aplikácií, Apple ho emailom upozorní, že ceny v App Store sa zvýšia.

app-prices

Developerom aplikácií v Kanade a Novom Zélande boli ponúknuté dve možnosti. Variant A a Variant B, ktoré prinášajú menšie prírastky financií pre developerov, ako napríklad nákupy v aplikáciách. V iných marketoch majú tieto ponuky tak nízku cenu, že stoja iba 20 centov ak si ich chce niekto pridať do svojho developerského programu. I keď sú niektoré ceny variant také nízke, Nový Zéland a Kanada sa nemusia báť, že ich ceny budú oproti nim astronomické. Budú iba o čosi vyššie ako sú tie za 20 centov.

Ceny aplikácií v Rumunsku sa našťastie pre používateľov nezmenia. Potešia sa developeri, keďže sa im zisky z predaja o niečo zvýšia. Dôvodom je zníženie DPH z 24% na 20%.

iOSPrices

Používatelia v menovaných krajinách sa zmien dočkajú v najbližších troch dňoch. Apple bude upravovať ceny pravidelne, podľa kritérií danej krajiny.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.