Apple začal predávať náhradné hroty pre Apple Pencil

 

Od dnes začala spoločnosť Apple ponúkať náhradné hroty pre Apple Pencil na svojom webovom e-shope. Set štyroch hrotov pre Apple Pencil môžu byť zakúpené za $19. Avšak najskoršie dátumy odovzdania sú v stredu 23. marca.

 

applepencilreplacementtips-800x298

Apple Pencil v cene $99 je Applom posielané spoločne aj s jedným náhradným hrotom. Ale až dodnes nebola možnosť doobjednať si ďalšie náhradné hroty. Keď sa začal predávať iPad Pro a Apple Pencil, spoločnosť Apple sľúbila, že v budúcnosti bude ponúkať aj náhradné hroty. A tak sa aj stalo. Hrot Apple Pencilu sa dá ľahko vymeniť tým, že odšróbujete starý hrot a zašróbujete nový. Začiatok predaja náhradných hrotov sa začal v ten istý čas, kedy bol predstavý 9.7″ iPad Pro, druhý v rodine Pro modelov.

 

screen shot 2015-09-09 at 1.32.45 pm

Apple pencil je digitýlny stylus, ktorý slúži ako vstupné zariadenie pre tablet iPad Pro. Bol dizajnovaný spoločnosťou Apple. Predstavený bol 9. septembra 2015 spolu s iPadom pro.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.