Apple propaguje Microsoft Office ako príslušenstvo k iPadu Pro

Jedným z hlavných cieľov iPadu Pro je, podľa vlastných slov spoločnosti, nahradiť Windowsové laptopy. Možno práve preto začal Apple vo svojom online obchode nedávno ponúkať ako dodatočné príslušenstvo kancelársky balík Microsoft Office.

Pri online objednávke iPadu Pro dostanete na výber okrem tradičného Apple príslušenstva taktiež možnosť dokúpiť si k tabletu predplatné k službe Office 365, vďaka čomu budete môcť Microsoft Office využívať na Macu a 12,9″ iPade Pro. Na menších iPadoch je síce Office zadarmo, Apple však dodatočné predplatné ponúka aj pri týchto modeloch. Zaujímavá stratégia, vzhľadom na to, že spoločnosť tiež ponúka svoj vlastný a bezplatný kancelársky balík iWork.

Screen_Shot_2016-03-24_at_8.03.31_AM.0

Slová do bitky s Windowsom taktiež odzneli aj počas pondelkovej prezentácie, viceprezident pre marketing Phil Schiller si totiž opäť neodpustil poznámku o konkurenčnej platforme. Pri zmienke, že vyše 600 miliónov používateľov PC vlastní stroj starší ako 5 rokov, utrúsil komentár “Je to veľmi smutné. Naozaj.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.