Apple oslavuje miliardu predaných iPhonov

Apple oznámil dosiahnutie ďalšieho míľnika. Spoločnosť práve predala svoj miliardtý iPhone.

Na rannom stretnutí zamestnancov to oznámil riaditeľ Applu Tim Cook, vyjadrujúc sa o iPhone ako o zariadení, ktoré je nepostrádateľnou súčasťou života dnešných ľudí.

“iPhone sa stal jedným z najdôležitejších, najúspešnejších a svet meniacich produktov v histórii. Stal sa viac než stálym spoločníkom. iPhone je skutočne esenciálnou súčasťou nášho každodenného života a umožňuje nám množstvo vecí, ktoré počas neho vykonávame.”

“Minulý týždeň sme prekročili ďalší dôležitý míľnik, keď sme predali miliardtý iPhone. Nikdy sme sa nesnažili robiť najviac produktov, ale vždy bolo našim cieľom robiť tie najlepšie produkty, ktoré spravia vo svete rozdiel. Ďakujem vám a každému v Appli za to, že každý deň pomáhate meniť svet.”

tim_cook_billionth_iphone
Tim Cook drží v ruke miliardtý iPhone. Zdroj: Apple

iPhone je zďaleka najúspešnejším produktom spoločnosti a jedným z najúspešnejších produktov všetkých čias, čo napriek nedávnemu poklesu predajov dokazuje aj miliarda predaných kusov. Od jeho predstavenia v roku 2007 Apple predstavil celkom deväť generácií telefónu.

Budúci rok iPhone oslávi svoje prvé okrúhle narodeniny a Apple podľa všetkého plánuje niečo veľké. Model 2017 by mal priniesť sklenený dizajn a priestranný OLED displej s integrovanou prednou kamerou a Touch ID senzorom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.